Contact

Contact telefonic

Telefon: +40755-111.012
Telefon fix: +40264-700.264

Trimite un email

Adresa

str. Calea Manastur, nr. 105
Cluj-Napoca, Cluj, Romania

LOCATIE

Centrul Finas Medical este situat pe calea Manastur, nr. 105, langa podul Calvaria

CUM AJUNGI LA NOI?

Faceti sensul giratoriu de sub Podul Calvaria si urcati pe pod pe sensul de mers spre Centru. Inainte de a ajunge pe pod, in dreapta rampei de urcare, la parterul celui de-al doilea bloc se afla Centrul Finas Medical. Puteti parca pe rampa de urcare pe pod. Pentru a ajunge la Podul Calvaria, aveti mai multe optiuni:

CU MASINA

Dinspre Oradea
Intrati in Cluj si va continuati traseul drept inainte pe Calea Floresti pana cand ajungeti in drept cu magazinul Supeco/Penny (pe partea stanga). Dupa ce ati trecut de Supeco/Penny, la 200m urmeaza Podul Calvaria. Coborati de pe pod si reurcati pe el, pastrandu-va directia de mers inspre Centru si in dreptul rampei de urcare, pe partea dreapta gasiti Centrul Finas Medical la parterul celui de-al doilea bloc.
Dinspre Centru
Ajungeti la artera principala a orasului si o luati pe sensul de mers inspre Oradea. Va mentineti directia, iar dupa ce depasiti o benzinarie Lukoil pe stanga, la 500m in fata urmeaza Podul Calvaria. Intrati pe sub pod, faceti o intoarcere de 180 de grade si in drept cu rampa de urcare pe pod pe sensul de mers spre Centru, pe partea dreapta, la parterul celui de-al doilea bloc gasiti Centrul Finas Medical
Dinspre Gara
O luati pe strada lata, perpendiculara pe calea ferata, care porneste din drept cu gara (str. Horea), mergand pana in capatul in T al acesteia. Aici faceti dreapta si va mentineti directia pana intalniti primul pod. Faceti o intoarcere de 180 de grade pe sub acesta, si in drept cu rampa de urcare pe pod pe sensul de mers spre Centru, pe partea dreapta, la parterul celui de-al doilea bloc gasiti Centrul Finas Medical.

MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN

De la Gara
Autobuzul 9: pana in statia Campului (a 6-a statie). Coborati din autobuz si inaintati 50m, pastrand sensul de mers al autobuzului, pana la trecerea de pietoni. Traversati si o luati in dreapta. In colt, la 20m traversati din nou si mergeti tot inainte, inspre Podul Calvaria. Coborati pe langa pod si in partea stanga, in penultimul bloc, la parter gasiti Centrul Finas Medical.
Din Centru, P-ta Mihai Viteazul, Marasti, Gheorgheni
Autobuzele 24, 24B, 29, 52 sau unul dintre troleibuzele 1, 6, 7, 25 inspre Manastur, pana la statia Campului. Inaintati 50m, pastrand sensul de mers al autobuzului, pana la trecerea de pietoni. Traversati si o luati in dreapta. In colt, la 20m traversati din nou si mergeti tot inainte, inspre Podul Calvaria. Coborati pe langa pod si in partea stanga, in penultimul bloc, la parter gasiti Centrul Finas Medical.

TRIMITE UN MESAJ