ENDOCRINOLOGIE CLUJ

Programare telefonica

+40755-111.012
+40264-700.264

Servicii Clinica Endocrinologie Cluj Napoca

Endocrinologia este ramura medicinei care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor legate de glandele endocrine. Glandele endocrine secreta hormoni, care sunt esentiali pentru supravietuirea noastra, controleaza temperatura corpului, somnul, stresul, dispozitia, dezvoltarea si cresterea osoasa, reglarea zaharului din sange si apetitul.

Hormonii sunt secretati de glandele endocrine, precum glandele hipofiza, suprarenale sau tiroida, sunt transportati prin sange si au efect asupra unor  parti ale corpului. Afectiunile endocrine se refera la secretia prea mica sau prea mare a unui hormon sau cand organismul nu raspunde la hormoni asa cum se presupune.  Cele mai comune afectiuni endocrine sunt: diabetul, hipotiroidita (cantitate prea mica de hormoni tiroidieni), hipertiroidita (cantitate prea mare de hormoni tiroidieni), aparitia de tumori glandulare benigne sau maligne, sindromul ovarelor polichistice, osteoporoza, boala tiroidiana, obezitatea, infertilitatea, hipertensiunea arteriala, menopauza.

Controlul endocrinologic consta in discutia cu pacientul si examinarea acestuia, ecografie tiroidiana, analize de laborator.

Tratamentele implica controlul cantitatii de hormoni pe care organismul o produce sau in cazul deficientei hormonale, utilizarea suplimentelor hormonale.

Medici Specialisti Endocrinologie Cluj

Lista de Preturi Endocrinologie Cluj

  • Consultatie – 190 lei
  • Control in prima luna – 100lei
  • Interpretare analize – 100lei
  • Ecografie tiroidiana – 190lei
  • Consultatie + Ecografie tiroidiana – 340 lei